Hollywoodball


To gutter fra Røyken Vgs opptrådte, de var sykt flinke!!  Hør en av sangene de sang HER

Kveldens vinnere av ulike kåringer. Var superkult da Andrea vant prisen for ''kveldens overraskelse'' Hun står ytterst til venstre der. Men Gratulerer til alle sammen! (bilde lånte jeg av Anita.)


video:taler skoleball
T
alene om dere vil høre dem :)

Heei

åh er ganske sliten nå, men skal få blogget et innlegg idag om den fantastiske gårsdagen! Jeg dro rett til Andrea sin tante etter skolen sammen med henne. Hun er frisør og har eget studio hjemme hos seg, like flink men mye billigere enn en vanlig frisør. For jeg ble nemlig veeeeldig fornøyd med håret og sminken min. Så var det jo bare å få på seg kjolen og komme seg av gårde da. Jeg fikk en nesten overraskelse av Andrea, hun skulle jo egentlig ha på kjolen fra i fjor (en blå en til knærne) trodde vi andre. Eller var bare jeg og Anita som ikke hadde funnet ut av overraskelsen, men jeg ante litt da Maryam på skolen nesten fortalte det. Men Andrea hadde kjøpt en kjole i hemmelighet, og hun var kjempefin!! 

Det var sykt gøy da vi kom til ballet, mye bedre enn i fjor. Pynten og alt sammen var så bra! I tillegg var jo temaet vårt ''Hollywood'', så vi hadde rød løper og masse kule lydeffekter. Definitvit verdens beste ball med verdens beste ball kommitè! Det siste skoleballet mitt også tror jeg, trist men det ble jo sykt bra! Guttene hadde også skrevet tale til jentene og jentene hadde til guttene, fine ord guttene sa om oss <3 

Har du hatt skoleball? 

Hva synes du om bildene?

- Jannicke
5 kommentarer

Celine J. Skaar

02.02.2013 kl.14:25

fine bilder :))
Kjempefine bilder, så søtt med taler :-)

Andrea

02.02.2013 kl.15:38

Å så fin kjole du hadde<3

Savner deg veldig;)

Elnaz Safari

03.02.2013 kl.15:03

utrolig fine bilder

Moiicamilla

03.02.2013 kl.15:23

Fine bilder:-)

Skriv en ny kommentar

hits