New in #2

Hårpynt fra Glitter kr 49,- 
Hårspenne fra Glitter kr 50,-  

Var en liten tur på Vinterbro sentret i stad, måtte kjøpe noen ting til skoleballet som er på fredag. Så kjøpte det dere ser her + en bh som jeg kan ha under kjolen, ja trenger jo ikke poste bilde av den til hele verden akkurat haha. Anbefaler forresten BB creamen fra Garnier om du bruker en annen, den var MYE bedre enn Maybelline sin som jeg brukte før. Kjøpte den også idag.

Hva synes dere om innkjøpene?

- Jannicke


4 kommentarer

Dagens

Heei
Da dro Anita nettopp hjem, ja hun var nemlig med meg hjem fra skolen idag. Vi måtte teste ut noe greier til naturfag proskjektet, skal bevise noe foran klassen om havnivået så vi prøvde det ut idag da, teorien vår var visst riktig! Vi gikk også bort på joker og kjøpte pizza som i lagde til middag da, var bare oss som skulle spise så...simple but effective!  Og så har vi egentlig bare snakka i to timer mens vi hørte på musikk, åååh idag er det jo  29.Jan og det betyr at Justins acoustic album kom ut! Vi satt og hørte på det på Spotify og sang med, elsker alle sangene..spesielt den nye ''Nothing like us'' såå fin!! Har du hørt det nye albumet til Justin Bieber? 

Hvordan har dagen din vært? 

- Jannicke4 kommentarer

Babygirl

Lille Haylie, som er kusinen min var her i går. Så tok litt bilder av henne, hun er jo verdens herligste og nydeligste unge på jord synes jeg da :)  

Hva synes dere om bildene?

- Jannicke


2 kommentarer

Synspunkter

Tenkte å skrive et seriøst innlegg nå, et som liksom har litt mening og ikke handler om meg selv på en måte da. Kom inn på tanken om å skrive om det for noen dager siden, grunnen var at det var en liten diskusjon om det i en sånn gruppe jeg er medlem i på facebook.

Det var ingen negativ diskusjon, den gikk ut på ting om alkohol og alt innenfor det og drikking. Det er mange ulike synspunkter på dette, jeg tenkte da å fortelle litt om mitt og hva jeg mener om alkohol/drikking. Nå tenker dere sikkert at det blir ett langt kjedelig innlegg om hvor mye jeg hater det, eller det er kanskje det noen tenker, de som vet at jeg ikke er så spesielt stor fan av det. Jeg har aldri hatt noe sånn interesse for det, jeg synes bare det er teit. Trenger man egentlig alkohol...hvorfor trenger man det egentlig om det er sånn at man må ha det? Altså man har det like gøy uten, du kan le like mye, være like glad osv. Dessuten når du drikker blir du..uansett hvor mye, eller hvor lite du drikker så husker du ganske lite av morroa etterpå. Og som regel skjer det jo kun dumme ting i fylla. Ja jeg vet det finnes en mellomting, men hvis det er en mellomting..hvorfor skal folk som er under 18 år absolutt drikke når de ikke har lov? De sier jo selv at de ikke skal bli fulle, men oppføre seg normalt, det er jo det samme som når man ikke drikker. Smaker ikke brus like godt? Kan ikke alle bare drikke brus da, det har de i det minste lov til...ja dere skjønner vel poenget mitt håper jeg.

Hvis jeg skal ha litt meg selv her i innlegget, jeg som sagt tidligere synes alkohol er teit og hvis du er under 18 år, drikk brus, vann, juice etc. Jeg er medlem i Juvente, det er en organisasjon som jobber for ett alkohol/rus fritt miljø. Ingen som er medlem der drikker, ikke har vi lov på en måte heller. Til og med folk der over 18 som er medlem. Det er en av de beste ''klubbene'' jeg har vært medlem i. Vi har morsomme samlinger der vi ler, leker og har det sykt gøy UTEN alkohol selvfølgelig. Jeg synes det er utrolig gøy å få møte så mange nye og flotte folk der som har samme synspunkter som meg, alle kan bli medlem...men det er en ting du må huske da:

Jeg ønsker en verden basert på menneskeverd og avstår fra alkohol og andre rusmidler så lenge jeg er medlem av Juvente.
Jeg bare oppfordrer alle å melde seg inn om du er opptatt av å ikke drikke, om du er som meg rett og slett. 
Del gjerne deres synspunkt i kommentar feltet, jeg håper jeg fikk sagt litt av det jeg ville nå. Jeg er ikke flink til å diskutere til vanlig, men håper at folk som vanligvis sier meg og andre i mot innen dette temaet forstår bedre nå. Og ja jeg kjedet meg litt så følte bare for å dele dette. Mer info om Juvente kan du finne HER

Hva er dine meninger om alkohol, hva syntes du om innlegget?

- Jannicke


5 kommentarer

Prom Curls

Så fin med gammel reste sminke på, ehehe...

Heisann, nå har jeg holdt på å fikset litt på håret. Prøver ut litt ulike måter jeg kan ha håret på til Fredagen. Mamma og de andre reiser bort den dagen, så jeg skal være hos bestemoren min hele helga. Det betyr at jeg må ordne det meste selv på Fredag før ballet, håret er verst..jeg er ikke så flink haha og det er ikke lett å krølle håret selv bak osv. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal ha det, det ble jo litt fint nå da men jeg vet ikke helt, har lyst til å kanskje sette det opp på ett vis. Men er ikke bare håret jeg sliter med, sminke også. Jeg kan virkelig ikke å legge øyenskygge, føler meg ikke fin i det hele tatt når jeg gjør det selv. Så hva skal jeg gjøre da? Og ikke kan jeg å sminke meg med pudder eller foundation haha, bruker bare BBCream og Mascara til vanlig og kanskje lipgloss eller no, det sier jo litt. 

Hvordan bør håret mitt være? 

Link til en eller annen sminke blogg av no slag? Eller en med sminkevideoer hvor de faktisk forteller hva de gjør? hehe...

- Jannicke4 kommentarer

Sykingen

Hei
Jeg har vært en sinnsykt dårlig blogger i det siste, vet det veldig godt. Men har ikke vært helt bra de siste dagene, vært kvalm og hatt omgangsyken eller hva det nå kalles. Så har vært hjemme fra skolen i to dager, har ikke reist meg fra senga nesten 5 min engang. Og ettersom jeg kun har spist Epler, Knekkebrød og Nudler til mat for å slippe å bli enda dårligere er jeg ganske sliten nå. Man mister jo ganske mye energi uten ordentlig mat, orket heller ikke være med på gymtimen på skolen idag så da håper jeg dere skjønner at jeg har vært ganske dårlig. Blogginspirasjonen er ikke helt på topp akkurat, men jeg skal prøve å blogge ganske jevnt. Men kan ikke love ett innlegg vær eneste dag...ikke denne uka i hvertfall.  


Synes det var litt morsomt bilde, og bare for å ha med bilde liksom...
Forresten om dere ser den lyseste fargen som er i håret mitt der, tror dere det kunne vært pent i hele håret, eller bør jeg kanskje vurdere brunt hår? :) 

Vil du hjelpe meg med min blogginspirasjon...hva liker du å se/lese om på blogger? 

- Jannicke


 


6 kommentarer

Weekend

Heei
Har deres helg vært fin? det har min. Hadde en koselig filmkveld på en måte på fredag, Anita var hos meg fra sånn kl 5 til rundt halv elleve tiden. Vi snakka litt, spiste godis, hørte på musikk og så på film, koos! Og så gikk vi igjennom en haug med videoer og bilder fra barneskolen, uff da. Rart å tenke at jeg var så stygg! Lo meg i hjel, bokstavelig talt satt vi begge på gulvet og lo. Og i går dro jeg til drammen med Anita, Anette og Andrea. Vi dro en tur på kino og så ''The Impossible''..fineste men samtidig grusomste og tristeste filmen jeg har sett, med tanke på at den var basert på den sanne historien til en av familiene som opplevde den tsunamien i Thailand. Fikk tårer i øynene hele tiden, anbefaler dere å se den. Har dere ikke hørt om den eller sett traileren kan dere trykke Her

Btw fikk karakterkortet mitt på fredagen, men den ødela egentlig litt for helga. snittet mitt er nå på 3,3...jeg er sykt missfornøyd, følte jo egentlig at jeg har gjort det bedre i år, men tydeligvis må jeg gjøre det enda bedre om jeg vil få det opp til 4,2 som jeg hadde i 8'ende. 


Hvordan har deres helg vært? hva gjorde dere?

- Jannicke 


Én kommentar

Dagens Antrekk


Genser fra BIK BOK, kr 250,- (julegave) 
Bukse fra Cubus, kr 199,- 
Og så ville pus være med på bilde dae, skal vi se...Katt fra Kita (som desverre ikke lever lenger), kr Gratis ;)

Kom hjem for en liten stund siden, har vært hos Tannlegen og tatt av Reggisen! Endelig ferdig snart, en gang igjen, skal få på en slags bøyle bak tennene for å holde dem på plass. Og nå skal jeg vel starte med litt lekser, må skrive ett kåseri i norsk..temaet er ''ting som irriterer meg'', er ikke sikker på hva jeg skal skrive om da. Tror jeg må prøve på det første jeg tenkte på...nemlig gutter...de kan være ganske irriterende. Kom gjerne med flere tips i kommentarfeltet til andre ting som jeg kan skrive om..noe som er irriterende og som jeg kan skrive morsomt + alvorlig om. 

Hva synes dere om antrekket mitt?

- Jannicke


11 kommentarer

What's today

Heei
Da har Andrea reist hjem, ja hadde altså besøk av henne idag. Var ganske kjedelig i starten, vi gjorde egentlig ingenting. Men så drev vi og tok masse bilder, ikke ordentlige men haha.. Er egentlig ikke så mye å si om dagen, eller jeg er ikke helt i bloggehumør akkurat nå så innlegget blir ikke no bra uansett hva jeg skriver. Skole igjen i morgen...får bare vært der en halv dag da, har tannlege time i Drammen kl 11.30 tror jeg. Skal kanskje ta av reggisen nede også! Endelig er jeg ferdig kanskje.


Herlige Nussi! 


Ehe, prøvde å ta bilde av meg selv da

Vet ikke hvorfor, men liker bilder i svart hvitt, så sorry om det er mange bilder i svarthvitt her inne, håper ikke dere synes det er kjedelig da, skal få lagt ut farger også haha. 

Tycks about the photos liksom? (her blander man norsk,svensk,engelsk, haha)

Hvordan har dagen din vært?

Ha en fin kveld videre!
- Jannicke 


4 kommentarer

Lørdagskos

Hei
Ja da var jeg endelig hjemme igjen og bloggingen ble ikke borte i helga. Campingvogna vår er ødelagt, den var blitt kald og masse frost inne i den. Så umulig for oss å sove der en natt til og var heller ikke noen hytter ledige, vi ville jo egentlig bli en dag til men fikk jo ikke det. Faktisk ble det ikke så kjedelig som jeg sa i forrige innlegg, kusina mi var der (ja hun er yngre men) og da hadde jeg noen å dra i bakken med. Så idag var jeg 6 timer i slalombakken og hadde det ganske fint. -15 grader men pytt pytt. Det var da jeg kom hjem derfra jeg fikk vite at vi måtte reise hjem, ville jo dra dit i morgen også så var utrolig dumt. Merker i bena at det er en god stund siden sist jeg sto slalom, haha. Nå blir det å kose seg med tv eller evt film resten av kvelden og bare slappe av.


Ostepop! <3 yum!


Just love it!!

Hvordan har dagen din vært, og hva skal du resten av kvelden? 

Ha en fin lørdagskveld alle sammen! <3 

- Jannicke
 


4 kommentarer

pakking

Hei
Reiser snart jeg, tenkte bare å blogge ett kjapt innlegg nå. Æsj vil egentlig ikke reise, er så kjedelig der oppe når ingen du kjenner er der. Går nok en tur bare for å ta litt bilder, men tipper jeg sitter inne omtrent hele dagen, nekter å gå på noen skitur...det er så kjedelig. Kunne gjerne vært med om jeg hadde hatt en venn å gå med, har lyst til å stå slalom da, men samme problemet der..ingen å gjøre det med. Men jeg skal ikke kjede dere mer med mine klager, dere får ha en fin helg videre da! 

Btw var hos tannlegen nå nettopp, null hull..yey! Men skal fikse på den ene tanna mi da :(


vakkert...

Tips til ting jeg kan gjøre på campingen uten venner haha? 

.- Jannicke 


6 kommentarer

Mye å gjøre

Hei
Ja jeg vet bloggen har vært veldig nede i det siste. Men er vel ikke så farlig, kan jo ikke si jeg har så mange lesere. Men skal prøve å få blogget igjen, har ikke hatt så mye tid eller hatt så mange ideer til hva jeg skal blogge om. Nå reiser jeg på campingen i morgen, så da blir det vel 3 dager uten blogging da også. Det er jo litt dumt, men håper jeg er tilbake for fullt neste uke! Skal ta av reggisen på mandag da så starter uka med ett stort ''smil'' haha. Idag har jeg vel egentlig ikke gjort annet enn å rydde litt på rommet, tenker jeg skal rydde gjennom klærne mine og kaste ting jeg ikke trenger mer. På skolen skjedde det også lite, glad jeg slipper den i morgen pga vi har jo innlevering i nynorsk som jeg ikke har fått gjort enda eheh...Begynte også å få masse ideer til en oppgave i Naturfag vi skal ha om Psykisk Helse osv. Den blir publisert ett sted så kan legge den ut her når vi er ferdig, er nemlig en video ;) Blir laget av Kaksrud Film AS haha, neida, men Anita som filmer. 
Nussi! 
Ha en fin

Dere har gjort idag da?

- Jannicke


  


2 kommentarer

Helt tom..

Heei
Tenkte bare å skrive ett kjapt innlegg jeg, kjeder meg litt. Har vært alene hjemme siden kl 2 idag, og har ikke gjort noenting egentlig. Akkurat nå sitter jeg å ser på film, Free Willy, haha aner ikke hvor mange ganger jeg har sett den. Venter også på at pappa og broren min kommer hjem, de har vært på campingen så jeg har vært alene hjemme med mamma denne helga. 

Skole igjen i morgen, blæ...kjedelig. Vi startet jo første skoledag med å få norsk oppgave..som jeg egentlig skulle levert på fredag men fikk ikke sendt den før idag jaja. Skal på Utdanningsmesse i Lillestrøm til Onsdagen, det blir gøy. Endelig får jeg kanskje litt svar på ting angående det jeg skal gå til høsten. Skal hvertfall snakke med de som er der fra NHO Reiseliv og Bournemouth University. Ja jeg har tenkt å satse på Reiseliv, eller kan hende jeg vil prøve noe innen Design og Markedsføring...vet ikke hva det er, men skal finne ut mer av det, pluss at BU tilbyr den linja og jeg har alltid hatt lyst til å studere i England såe ja :) 


Beklager dette ''vakre'' bildet av meg...
Btw dere jeg har null inspirasjon til blogging, hva ønsker dere egentlig å lese om. Er jo ikke noe gøy at jeg bare blogger om uintersante ting. 

Hva ønsker dere mer av på bloggen? 

- Jannicke

 


Én kommentar

Bow Back TopSåååe hehe prøvde å lage en sånn Bow Back Top, fikk litt inspirasjon til å gjøre det fra Emilie sin blogg. Synes de toppene er så søte, men min ble ikke akkurat kjempe vellykka føler jeg. Den ene tingen er at Toppen ble liksom kortere og mer utringet foran, tror kanskje den må spares til sommeren, går liksom ikke med magetopp nå på vinteren. Ble litt fornøyd med den da. 

Hva synes dere?

- Jannicke5 kommentarer

Vil du bli vurdert?

Hei
Tenkte å ha sånn vurdering av blogger. Så hver uke vurderer jeg en ny blogg, så hvis du vil bli vurdert pluss kanskje linket opp på bloggen min så må du kommentere bloggadresse og bare si at du er med eller no. Jeg vurderer bloggene utifra utseende, Header, innlegg og sånn. Ja dere skjønner hele greia ;)


Og ja jeg har vært sløv med bloggen, men har hatt litt lite tid, skal passe bedre på den fra nå av <3 

Vil du bli vurdert? Kommenter bloggadressen, Tar det i rekkefølge. 

- Jannicke

 


8 kommentarer

Vinneren av Konkurransen!

Hei, da er vinneren av Take Me Home kåret! 
Nora Borge vant! Grattis til henne! Altså jeg likte liksom forklaringen hennes best. Men det var egentlig også tilfeldig at det ble henne. Uansett, melding blir sendt til henne og så skal jeg få sendt den cden i posten og håper hun blir glad! 

Håper du får tak i billetter til konserten på et vis, hvis ikke håper jeg cden kan gjøre deg glad den 7 mai likevel.

''Jeg har sykt lyst til å vinne denne cden fordi One Direction et livet mitt. uten dem hadde det ikke hvert noe meg! Altså jeg snakker ikke om selvmord eller noe, men One direction er livet mitt og hvis ikke de hadde hvert mine gutter hadde jeg hatt et helt forferdelig kjedelig liv uten dirty imagines, tatoo bilder og videoer av Nialls morsome latter. Jeg håper jeg vinner cden fordi jeg skal ikke på konserten fordi jeg fikkk ikke billetter så hvis jeg får cden så skal jeg høre på dem HELE 7.mai, eller det skal jeg uansett :) håper jeg vinner <3<3<3''

- Jannicke


2 kommentarerHei, jeg heter Jannicke, 97'er og kommer fra Filtvet i Hurum. Blogger om hverdagen min, foto, outfits osv..Kontakt: janie.grande@gmail.comhits