''I am a Princess, all girls are''Bildene er tatt og redigert av UB Fotografene. Sjekk dem ut på Facebook, trykk HER

Hva synes dere?

- Jannicke 


11 kommentarer

Oslotur - Aftenposten og Teknisk museum

Heei 
Kom nettopp hjem jeg, har vært i Oslo hele dag sammen med trinnet. Eller egentlig bare med klassen min da, ettersom vi ble delt opp sånn at 10A var ett sted og 10B ett annet sted. Vi var først på Aftenposten's medialab, var utrolig gøy der egentlig. Vi spilte et slags spill der vi får hver vår sånn lomme data sak vet ikke hva det heter og så er vi liksom redaktører for Aftenposten. Vi måtte lage en forside og artikkel. Da var man på en måte en person som får oppdrag hvor vi intervjuet ulike folk, gikk rundt og koblet den data greia til sånn ting og så kom det sånn stemme til en person du liksom snakker med over deg. Vanskelig å forklare, var ganske ekkelt da haha, føltes som om det var en person bak deg som snakka.

Etter Aftenposten dro vi til Teknisk Museum. Var mye morsomt der egentlig haha. Guttene var på sånn lab sak en time før oss jentene så da gikk jeg og Anita rundt og så litt. Tok noen bilder osv og prøvde ting som var der. Da vi skulle på den laben eller hva jeg skal kalle det, så lagde vi løgndetektor. Etterpå testet vi det, Tinna (læreren vår) prøvde det og hun var ikke flink til å juge haha. Den begynte å pipe enda høyere så han skjønte hun løy med en gang. Tenkte å ikke skrive så mye jeg, var koselig å reise på tur med klassen da <3 dere skal få litt bilder også ;)


Varme kamera, Anita var ganske så varm :p

Fin dag!

Har dere vært på Teknisk museum?

Hva synes dere om bildene? 

Hatt en fin dag eller?

- Jannicke
 


3 kommentarer

February 4th

Heei 
Kom hjem fra skolen for en halvtime siden. Endelig mandagen overstått! Liker ikke mandager, eller er bedre enn resten av uka. Verste med den er at det er starten på en ny uke og som Anita også mener..fordi det er K&H i morgen to timer!!! Skulle egentlig gå tur med Andrea idag da, jepp vi skal starte med en ''workout'' sak, det er en gruppe på fb som jeg sa i går. Så hver Mandag og Onsdag skal vi trene litt. Jeg vil komme i bedre form og ha bedre karakterer i gym haha. Men ble ikke no av idag, en grunn er at det snør sykt mye og andre grunnen er at Andrea har blitt syk stakkar :(
Gikk ut en tur når jeg kom hjem i stad da, fristet sånn å ta noen bilder.
Var ikke mange bilder, hehe. Redigerte dem litt ulikt da men ble jo fint syns jeg :)

Hva synes dere om bildene?

Liker du Mandager?

- Jannicke 


3 kommentarer

En sunn søndag

Hei
Fikk bare lyst til å prøve de sunne pannekakene til L0ve.blogg.no, de så ganske gode ut. Hadde egentlig tenkte å prøve å lage Smoothie, men det var jo nesten ikke noe frukt eller noe å lage med her. Pannekakene ble sykt gode egentlig, med brunost! Sunn mat kan være godt det også!

For å lage disse pannekakene trenger du: 
- 1,5 dl havregryn
- 2 ts sukker
- 1 egg
- Evt litt vaniljesukker


Bland alt sammen i bollen og så lager du små runde pannekaker i pannen. 


Så bare steker du dem litt på hver side og legger dem på ett fat.


Du kan sikkert ta på noe annet som Syltetøy eller noe lignende, men jeg synes det var utrolig godt med brunost! :)

Nam! Dette skal jeg nok lage oftere, kanskje jeg lager det til frokost i morgen, ja det tror jeg at jeg skal gjøre. Jeg vil også starte å trene, vet Andrea og flere sikkert ikke tror på meg nå. Men fått litt inspirasjon og motivasjon fra en herlig gjeng i en flott facebook gruppe som vi kaller Workout! Så ønsk meg lykke til, jeg skal også prøve å bli bedre i å teste nye ting! 

Har du laget Sunne pannekaker før? 

Var det godt? 

Fikk du lyst til å lage det nå?

- Jannicke
 


5 kommentarer

Hollywoodball


To gutter fra Røyken Vgs opptrådte, de var sykt flinke!!  Hør en av sangene de sang HER

Kveldens vinnere av ulike kåringer. Var superkult da Andrea vant prisen for ''kveldens overraskelse'' Hun står ytterst til venstre der. Men Gratulerer til alle sammen! (bilde lånte jeg av Anita.)


video:taler skoleball
T
alene om dere vil høre dem :)

Heei

åh er ganske sliten nå, men skal få blogget et innlegg idag om den fantastiske gårsdagen! Jeg dro rett til Andrea sin tante etter skolen sammen med henne. Hun er frisør og har eget studio hjemme hos seg, like flink men mye billigere enn en vanlig frisør. For jeg ble nemlig veeeeldig fornøyd med håret og sminken min. Så var det jo bare å få på seg kjolen og komme seg av gårde da. Jeg fikk en nesten overraskelse av Andrea, hun skulle jo egentlig ha på kjolen fra i fjor (en blå en til knærne) trodde vi andre. Eller var bare jeg og Anita som ikke hadde funnet ut av overraskelsen, men jeg ante litt da Maryam på skolen nesten fortalte det. Men Andrea hadde kjøpt en kjole i hemmelighet, og hun var kjempefin!! 

Det var sykt gøy da vi kom til ballet, mye bedre enn i fjor. Pynten og alt sammen var så bra! I tillegg var jo temaet vårt ''Hollywood'', så vi hadde rød løper og masse kule lydeffekter. Definitvit verdens beste ball med verdens beste ball kommitè! Det siste skoleballet mitt også tror jeg, trist men det ble jo sykt bra! Guttene hadde også skrevet tale til jentene og jentene hadde til guttene, fine ord guttene sa om oss <3 

Har du hatt skoleball? 

Hva synes du om bildene?

- Jannicke5 kommentarerHei, jeg heter Jannicke, 97'er og kommer fra Filtvet i Hurum. Blogger om hverdagen min, foto, outfits osv..Kontakt: janie.grande@gmail.comhits