Ballkjole


1. Denne blir nok i samme farge eller i lys rosa                                               2. Er veldig usikker, men denne er billigst og veldig fin

1 måned igjen til ballet, altså det skal være 1.Februar og jeg har enda ikke ballkjole. Må bestille fortest mulig, men er jo det med å få diskutert med foreldrene mine da...Og så må den rekke å komme til Norge før ballet. Vet jeg er sent ute, men pga den butikken i Drammen som absolutt skulle være så sinnsykt dyr så ble det sånn. Har veldig lyst på den mørkerosa dere ser, men synes den lyse er fin..og den er jo billigst. 

Hvilken av dem var finest? 

- Jannicke

 


5 kommentarer

Konkurranse: Vinn One Direction - Take Me Home

Da vet dere! Da tenkte jeg å ha en liten konkurranse. Har bestemt meg for at jeg ikke trenger TMH cden min. Har ikke hørt på den eller brukt den heller, grunnen er jo at jeg har Spotify osv, så hva skal jeg med cd da. Var litt dum som kjøpte den. Men uansett, da tenkte jeg å gi dere en mulighet til å vinne den. Nå er det ikke alle som liker 1D, men da får dere la være å delta. Forresten da bør dere også gå å få tatt en hørselssjekk + en synstest...for om du ikke liker dem da er det noe forferdelig galt! ikke vondt ment :) 

Eneste du må gjøre for å bli med er:  

♥ Kommentere innlegget med hvorfor du vil vinne + navn og bloggadresse om du har + E-post adresse 

 


- Jannicke


7 kommentarer

New in


Genser fra H&M, 150,- kr


Bukse fra Cubus, 199,- kr
Bukse med mønster fra H&M, 199,- kr


Rosa glitter ting deksel fra en eller annen telebutikk, 199,- kr (men han mannen satte den ned 50,- kr for å være snill, tihi)

Kjøpte også ny Mascara, BB Cream fra Maybelline og noen flere småting, men gadd liksom ikke ta bilde av det hvis dere skjønner :) 
Alt sammen kjøpte jeg da jeg og Andrea var i Drammen i går. Eller den lyse jeans buksa eller hva jeg skal kalle det kjøpte jeg idag, mamma og pappa bestemte seg for å dra en tur til Liertoppen. Pappa kjøpte også endelig Gitar så skal starte å øve på det nå! Går på kurs hver Mandag og nå har jeg egen. Pappa skal få kjøpt sånn for å stemme den også da, han mannen i butikken stemte den før vi fikk den, men det varer jo ikke for evig akkurat. 

Hva synes du om innkjøpene mine?

- JannickeÉn kommentar

God morgen!

 Heei
Ny dag da. Våknet for en time siden tror jeg, første gang jeg har klart å sove så lenge denne jula haha. Ble vel litt seint i går også da, så på sånn serie med mamma og så spiste jeg etter det. Sovnet vel ikke før sånn halv ett eller ett.

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre idag da, kjede meg? hah, sånn som jeg har gjort de fleste dagene denne uka. Eller var i Drammen med Andrea i går da. Var kooos! Men vi er flinke da haha, vi gikk rundt en halvtime og lurte veldig på hvor kjolebutikken der er, altså vi visste det...meeen måtte bare finne riktig vei. Så fant vi den da og var skikkelig glade, men så står det på vinduet ''Lokale til utleie''...tror vi begge to ble ganske sure. Så fant vi noen som visste om en annen som  lå på andre siden av brua. Og vi gikk vel rundt en halvtime der også før vi fant en som het ''Tina Ritzi'' eller no gjemt bak Panduro butikken. Masse fine kjoler der og vi fant en fiiin kjole hver (samme men ulik farge). Og så fikk vi prøve den da....ehe prisen var 3200,- kr, det var litt dyrt synes jeg. Og det syntes foreldrene våre også, verste var...de hadde ingen billigere. Så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, 1 mnd igjen til skoleballet og jeg har ikke kjole  jaja. Skal prøve å kjøpe fra Ebay eller JenJen House, er dyrt men eneste..og ikke sikkert det passer, er ganske tynn og liten...ulempe noen ganger altså. 

Vi trøste spiste på Peppes etterpå da, haha. Nå må jeg nesten få gått ned og tatt meg frokost...suulteen! Blogges!

Hva skal du idag?

- Jannicke 


Én kommentar

Winther photoshoot

Heei
Som de fleste som leste forrige innlegg visste så skulle Anita komme en tur til meg idag. Var koselig, fant også ut at det er en måned siden hun har vært hjemme hos meg haha, har for det meste enten vært i Drammen sammen, eller hjemme hos henne. Vi tok litt bilder ute før vi gikk inn og så på film faktisk. Vi så på ''LOL'' som dere sikkert har hørt om, en film med Miley Cyrus i rollen som en jente som heter Lola, er utrolig bra egentlig. Etter det spist vi middag og så satt vi egentlig fram til kl 7 da hun ble henta og hørte på musikk og sånn. 

I morgen blir det vel Drammen med Andrea, og kanskje en til Andrea haha. Har jo fått litt penger i julegave og trenger en shoppingtur så passer bra. I tillegg er det vel masse salg, kjøper nesten alltid ting som er på salg. Så da skal jeg og Andrea ta bussen kl 11:43 sånn ca og blir vel 6 timer før vi må dra. Skal innom kjolebutikken der også, skoleball om ca en måned så må nesten finne noe. 

Dine planer for i morgen? :)

- Jannicke

 


2 kommentarer

Besøk snaaart!

Heei
Anita kommer til meg snart! blir kos. Vi tenkte å gå ut å ta litt bilder, trenger å være ute litt også, har søren meg sittet inne på rommet mitt i flere dager. Kjedelig det at ingen kan finne på noe, men endelig så er alt julestresset over og da kan folk. Men siden vi skal ta bilder og litt sånn blir det endelig en ny header mest sannsynelig haha, og ett innlegg med litt bilder i. Brukte 5000,- på kamera og så har jeg nesten ikke brukt det, jaja.

En ting til, tusen takk herlige lesere og alle som kommenterer og sånn! Nå ligger jeg på 12.plass på topplisten i Hurum <3 


Er litt rar jeg når jeg kjeder meg :) 
Forresten på meg har jeg den genseren jeg fikk i julegave <3 Elsker den, hvis noen lurer så er den fra BIK BOK :)

Du skal idag da?

- Jannicke

 


Én kommentar

Julaften 2012


Heei, Hadde en kjempekoselig kveld i går. En av de beste julaftene jeg har hatt. Fikk masse fint også som jeg har ønsket meg, har noen bilder som kommer. Det var ingen som dro i kirka så vi dro tidlig opp til bestemor og dem. Så ble det mat og dessert da. Onkelen min hadde lagd pinnekjøtt, kjøttkaker og julepølse til middag. Liker bare kjøttkaker jeg da hehe, kresne unge... Og så spiste vi is og riskrem osv til dessert er vel ikke så gøy å høre hva vi har hatt til middag liksom haha. Vi startet å åpne gaver sånn kl 7 tiden, synes det var tidlig jeg da, og det gikk ganske fort..plutselig var det ikke mere pakker. Men hadde satt igjen noen hjemme jeg da sånn at vi fikk hatt litt pakkeåpning og feiring når pappa kom hjem fra jobb også. Tror de beste gavene var da jeg kom hjem, kan vise dere dem nå ;) 


Ble såå glad da jeg åpnet gaven fra Anette og Anita! 1D armbånd <3 


Fikk to smykker fra Anita <3 


Armbånd og øredobber fra Anette <3 


Krølltang fra onkelen min <3 


Someday parfymesett fra Mormor <3


Taylor Swift Wonderstruck parfyme sett fra Bestemor <3


One Direction boka ''Dare to dream'' bare på norsk, skulle gjerne hatt den på engelsk! fikk den av den andre onkelen min <3 Nå ønsker jeg meg bare Forever young også! 

Det var ikke alle gavene altså, men det andre jeg har fått er en genser fra Bikbok som jeg fikk av bestemor og bestefar, sokker som jeg fikk av dem. Og så fikk jeg sånn vinrøde pusesokker av Andrea + parfymegavesett og roseøredobber. Og så fikk jeg en ''I love Justin Bieber'' genser av tanta mi <3 Og ett One Direction sengesett fra mamma og pappa <3 

Takk for gavene til Anita, Andrea og Anette <3

Hva fikk du i julegave og ble du fornøyd med jula i år? 

- Jannicke xx 


4 kommentarer

Kveldens OutfitDa er jeg nesten klar til i kveld. Begynner å ordne meg og sånn litt tidlig, pga vi skal snart dra opp til Bestemor. De andre skal vel i kirka også, men tror ikke jeg orker det. Men her er bare hva jeg har på meg til nå. Kjolen kjøpte jeg av en som jobber med mamma, datteren hennes selger klær som hun ikke vil ha lengre så da er det som regel jeg som kjøper de, hehe. 

Håper alle sammen får en koselig julefeiring og så blogges vi nok i morgen igjen, kan vise dere hva jeg har fått og sånn ;) 

Hva synes du om mitt outfit til i kveld?

- Jannicke xx


Ingen kommentarer

It's Christmas!!

Heeei
Gooood Juuul folkens!!
Julaften idag, dagen jeg har gledet meg til hele Desember!

Så blir ganske mye som skjer idag, skal ha julefrokost/lunsj nå snart og så blir det vel slappe av, finne fram tøy og sånn til i kveld. Senere drar vi til bestemor og bestefar for å feire julaften, blir koos! Men blir ikke helt samme fering som i fjor da, pappa skal jo jobbe så han er ikke hjemme før kl 10 i kveld. Men jaja blir jo julefeiring når han kommer hjem også. 


Hoho, Nissen/mammaEllerPappa var her i natt og ga meg litt godis ;) yeye

Linus gleder seg vel også litt, han fikk fløte som julefrokost idag <3

Gleder du deg til i kveld?

- Jannicke
 


Ingen kommentarer

Det skjedde for drit lenge siden...

JULE EVANGELIET (for fjortizer)

Det skjedde for drit lenge siden at det gikk ut en befaling fra keiser Augustus om at hele verden skulle joine en gruppe. Denne gruppen het ''Vi som vil skrives inn i manntall''. Dette skjedde mens Kvirinius var helt sjef i Syria, og gruppa fikk drøyt mange likes. Josef traska fra byen Nasaret i Galilea, opp til Judea Davids by Betlehem. Der skulle han signere manntallet sammen med Maria, Dama hans. Hun hadde boller i ovnen, og mens de var der hevet bollene for å si det sånn og Maria leverte varene. Hu pakka kiden inn i noe tøy og la'n i ei krybbe for det var ikke plass til dem i herberget. 

Det var noen gjetere som var ute i natta og passa på sheepsa sine. Med ett var Herrens engler F2F der og Herrens diggbarhet lyste. Gjeterne bare: «OMG! WTF!»  Men engelen sa: «Chill noobs! jeg kommer med en tweet om glede, en glede for hele folket. ''#Frelser #Kristus #jomfrufødsel...og dette skal dere ha til tegn, Dere skal finne en kid som er innpakka i noe tøy og ligger i en krybbe.»


Så kom engelsk followers og en himmelsk hærskare, som ga masse kudos til Gud og reetweeta: #frelser #kristus og #ffnor gud og fred blant mennesker som har guds velbehag. 

Da englene hadde tatt kvelden, sa gjeterne til hverandre: La oss stikke inn til betlehem for å sjekke trøkket.»  Og der fant de Maria og Josef og den lille kiden som læxa'n i krybba. Da oppretta de en ny gruppe: ''Vi som har sett Jesus Kristus, Guds sønn.''  «Folk bare: Saklig LOL!»  Gruppa fikk ikke så mange likes for å si det sånn, men det var bare i starten, for seinere i livet fikk Jesus sinnsykt mange followers.


Og Maria bare: «Den følelsen»
Og gjeterne bare: «Serr!? Konge ass!»


Haha morsom juleevangeliet verson jeg fant på en sånn facebook gruppe (Norske Beliebers), en jente som hadde skrevet det. Synes den var litt bra og det er jo julaften i morgen så passet fint! Nå tror jeg det blir julegrøt og kos med familien resten av kvelden. Søstera mi og Stig (kjæreste og samboer)  kommer så blir enda mer kos! 

Hva skal du gjøre resten av kvelden da? 

 - Jannicke


2 kommentarer

Lille Julaften!Heei
Idag er det Lille julaften, åå kjenner julefølelsen i magen nå ja. Gleder meg alltid til Jul, føler meg som en liten unge, hvertfall dagen før. Det koseligste med jula er jo når vi sitter sammen og åpner gaver. Da er liksom alle glade og alle prater masse. Og man får ting man kanskje har ønsket seg en god stund. 

Men idag blir det julegrøt og se på sånne juleserier som går på tv. Husker ikke helt om det er idag, men jeg pleier alltid å se på sånne serier som ''Tre nøtter til Askepott''  det er så koselig! 

Har du noe spesielt du alltid gjør på Lille Julaften, med familien eller lignende? 

- Jannicke
 

 


2 kommentarer

99 Sannheter

1. Siste du drakk: Vann

2. Siste telefonsamtale: Andrea

3. Siste mottatte sms: Andrea

4. Siste sangen du hørte på: When Christmas comes to town - random julesang haha <3 

5. Sist du gråt: I går, da jeg så på One Direction dokumentaren som gikk på NRK3...awe de begynte å gråte, da måtte jeg gråte. Helt normal ting for meg! 

JA ELLER NEI:
6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei

7. har du noen gang vært utro: Nei

8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Har jeg sikkert gjort..

9. har du spist noe som er giftig: Nei

ENTEN ELLER:
10. Dansing eller synging: Begge deler

11. Cola eller Pepsi Max: Æsj, liker ikke brus. Kall meg rar men jeg er serriøs, kullsyre er verste jeg vet! 

12. Jordbær eller bringebær: Kresen unge jeg, ingen av dem. Men noen ganger spiser jeg det og da er det Jordbær.

13. Facebook eller Twitter: Facebook (men er masse på twitter)

14. Svart eller hvit: Hvit

DETTE ÅRET:

15. Har du fått nye venner i år: Ikke mange, men noen ♥

16. Sluttet å være forelsket: Ja og Nei

17. Ledd til du har begynt å gråte: Ender alltid opp med å grine haha ♥

18. Møtt noen som har forandret deg: Ja!

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Forstått litt mer ♥

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Vet ikke, bryr meg ikke!

21. Kysset noen fra din top friends liste: Nei

SANNHET:

23. Hvor mange barn vil du ha: Aner ikke, ikke for mange haha.

24. Har du kjæledyr: To katter og to hamster.

25. Vil du forandre navnet ditt: Ja og nei, vet ikke.

26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Fikk ikke bursdag i år, feiret samme dag som konf dag ♥

27. Når våknet du i dag: Rundt halv ni...

28. Hva gjorde du midnatt i går: Sov

29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Juuul!! (og Sommerferie, haha) 

30. Sist gang du så pappan din: I stad.

31. Hva ville du forandra i livet ditt: Vet ikke, en god del.

32. Hva hører du på akkurat nå: Musikk 

33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Ja, kusina mi ♥

34. Hva går deg på nervene akkurat nå: At en viss person som man kan kalle lillebror skravler på skype i naborommet...

36.
 Hva er ditt virkelige navn: Jannicke Grande Mikalsen

37. Sivilstatus: Singel... :(

38. Stjernetegn: Jomfruen

39. Gutt eller jente:  Jente

40. Alder: 15

41. Ungdomskole: Hurum ungdomsskole

42. Videregående: Går i tiende..

43. Hår farge: Mørk blond/blond, skal bli brunette etter vært som jeg blir eldre, hater det...vil være blond ♥

43. Langt eller kort hår: Tror jeg kan si at det er langt

45. Høyde: 1.65 tror jeg

46. Er du betatt av noen: Ja er vel det ♥

48. Piercinger: Nope, eller har hull i ørene da...det er jo på en måte piercing. 

49. Tattovering: Nope

50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre

 

VILLE DU:

51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei!!!

52. Sovet alene med åpenhimmel: Nei, jeg er mørkeredd...haha

53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Spørs hva situasjonen er..

54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Nei, haha

55. Brukt en hel dag på shopping: Ja ♥ 

56. Kysset en av samme kjønn: Nei

57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Nei

58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei nei nei!

59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Vet ikke, tror ikke det nei.

60. Sprunget 1mil bare for å se noen du er glad i: Ja, hvorfor skulle jeg ikke ha gjort det?

 

AKKURAT NÅ:

61. Spiser: Ingenting

62. Drikker: Ingenting

63. Nå skal jeg: Svare ferdig

64. Venter på: ikke noe spesielt

65. Hører på: MusikkFRAMTIDEN DIN:

66. Lyst på barn: Ja

67. Lyst til å gifte deg: Ja, men det blir når jeg finner den rette personen!


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne: Begge deler

70. Kyss eller klem: Begge deler ♥

71. Høyere eller lavere: Høyere! 

72. Eldre eller yngre: Eldre (eller samme alder)

73. Romantisk eller spontan: Litt av begge

74. Fin mage eller fine armer: Fine armer :)

75. Tattovering eller piercing: Vet ikke, helst ingen, naturlig ♥

76. Voldsom eller forsiktig: Mellomting

77. Forhold eller bare lek: Først lek, og så forhold ♥

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Litt av begge

 

HAR DU NOENSINNE:

79. Kysset en fremmed: Nei, har ikke kyssa noen før

80. Drukket sterk alkohol: Nei

81. Mista brillene/linsene: Bruker egentlig briller så har sikkert gjort det som liten haha, gidder ikke bruke de nå mere ♥

82. Sex på første date: Nei

83. Knust noens hjerte: Nei (aldri hatt kjæreste)

84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja

85. Blitt arrestert: Nei

86. Takket nei til en invitasjon til date: Har ikke fått noen...

87. Grått når noen har dødd: Ja

88. Likt en venn som er gutt: På en måte...

TROR DU PÅ:

89. Deg selv: Nja

90. Mirakler: Kanskje

91. Engler: Nei

92. Himmelen: Nei, vet ikke

93. Nissen: Ja, Seff!

94. Kyssing på første date: Ja

95. Kjærlighet ved første blikk: Ja

SVAR HELT ÆRLIG:

96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Ja

97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei

98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Det går ann det er jeg sikker på, men er ikke alle som klarer det. Men hvis du vil, så får du det til!

99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Ehm....bare en?!

Det var 99 sannheter om meg. Flere jeg kjenner har gjort det på bloggen sin så jeg hang meg på jeg. Idag er det bitte lille julaften og i morgen er det lille. Har ikke gjort så mye annet enn å slappe av idag. Deilig med juleferie! I morgen kommer Camilla (min søster) og Stig. Og så tror jeg kusina mi og onkelen min også kommer. Så skal det bli koselig med julefeiring oppe hos bestemor på Mandagen. Føles rart å si at julaften er på en Mandag haha. Men nå skal jeg gå ned en tur og være litt sosial jeg, hehe, så da blogges vi! 

Du har gjort idag da?

- Jannicke

Bildet pga han er fin <3


 


Ingen kommentarer

Dansedag - bilder


Øving pågår <3


En liten pause også da <3
General prøve + veiledning <3

Her er bare noen bilder fra Dansedagen. Anita har lagt ut noen på bloggen sin, så jeg lånte dem jeg. Anita var jo vår fotograf liksom haha, siden hun ikke skulle danse. 
Gruppa jeg var på var jo egentlig ikke den jeg var med på først, men pga litt krangel så endte det med at hele den gruppa splitta seg. Såe ja da fikk jeg komme over på Anette, Andrea, Sander, Kristian og Per sin gruppe. Vi kalte oss til slutt ''The G6'' pga vi var jo 6 stk på gruppa. Skulle egentlig vært 7 men Sara var syk.

Og så er det juleferie i morgen da, kooos <3


- Jannicke


Én kommentar

Dansedag overstått!

Hei, da var vi endelig ferdig med den dansedagen da. Gikk ganske fint, men vi følte jo at de andre var mye bedre haha. Hvertfall den gruppa Anita egentlig skulle vært på, dansen deres var den beste av alle synes jeg. The Single Hindus som de kalte seg. Blir gøy til fredagen når vi får se litt bilder fra dagen på juleavslutninga. Ååå snart jul, jippi! Og nå er det liksom bare ett halvt skoleår igjen av ungdomsskolen...tida går syykt fort. Folk i klassen som blir 16 om 2 mnd...rart å tenke på.

Men er ganske sliten nå jeg, dansing i hele dag osv. Så ble ikke noe langt innlegg. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre resten av kvelden. Kjede meg, slappe av osv kanskje. Så blir det juleverksted på skolen i morgen. Håper jeg får vært på samme som Anita da.

BLOGGES!

- Jannicke


2 kommentarer

Innkjøp 16.12

Som dere allerede vet var jeg i Drammen med Anita. Og vi var på sånn a1 konsert. Heldige som.vi var, så var jo Anitas farfar i drammen og da trengte vi ikke ta bussen hjem og vips hadde vi penger til å shoppe litt for. Ehm ja 200,- kr...men jeg handler som regel på salg tihi. Fikk kjøpt meg en genser og ett skjærf som dere ser på bilde. Og en sånn hårstrikk ting, men gidder ikke ta bilde av den liksom.

Genser fra H&M kr 99,-
Skjærf fra BIKBOK kr 99,-
Hårstrikk-greie fra H&M kr 39,-

Det var det jeg rakk å blogge om for i kveld, vet ikke om jeg skriver i morgen, skal være igjen på skolen og øve på sånn dansedag. Blogges!

- Jannicke xx


Ingen kommentarer

A1

Heei, sa jo i går at jeg skulle en tur til Drammen pga A1 hadde konsert der. Var ganske gøy å høre dem live, fikk ikke møtt dem da. Var bare de som skullw ha signatur på plata de hadde kjøpt av dem som fikk møte dem. Men er jo ikke egentlig fan så jeg klarer meg, har møtt Christian før og intervjuet han som jeg sa i forrige innlegg såe. Men her er noen bilder og videoer fra konserten.

- Jannicke


Ingen kommentarer

Dagens Outfit + Drammen med Anita snart!


(Plis ignorer smilet mitt)Må beklage de utrolig vakre bildene dere får av meg, haha. Nå skal jeg snart blir henta av Anette og Anita, og så drar vi en tur til Drammen. Anita hadde hørt at A1 skal ha sånn minikonsert der så vi tenkte å dra dit en tur. Jeg og Anette har jo møtt og intervjuet Christian, det var litt kult. Var til sånn skoleproskjekt om en britisk artist og da tenkte vi å ha sånn intervju. De lovte oss egentlig konsert billetter med backstage billett også, men vi fikk det aldri da :( 

Har egentlig ikke noe penger, men da blir det vel Vindushopping og sånn da, var i hvertfall det Anita sendte meg melding om. Blogges! 

- Jannicke xx

Ingen kommentarerHei, jeg heter Jannicke, 97'er og kommer fra Filtvet i Hurum. Blogger om hverdagen min, foto, outfits osv..Kontakt: janie.grande@gmail.comhits